Veikko Kyllönen

"Avoi­muut­ta ja yh­teis­työ­tä kun­ta­lais­ten parhaaksi"

Nimi: Veikko Kyllönen

Ikä: 66 vuotta

Koulutus/ammatti:
Pu­he­lin­kes­kus­a­sen­ta­ja. Työnantajani oli puhelin-operaattori PHP/DNA 37 vuotta. Työskentelin 12 vuotta pu­he­lin­kes­kus­a­sen­ta­ja­na Sysmässä ja 25 vuotta hallintakeskus-operoijana Lahdessa.

Perhe: Vaimo Marketta Parturi/Kampaamo-yrittäjä. Poika perheineen asuu Espoossa.

Harrastukset:
Harrastan vapaaehtoistyötä – sisältäen eri järjestöjen kautta tapahtuvaa ystävätoimintaa ja toiminnan ohjausta. Tukihenkilötoiminta on myös osa elämääni. Kuntoilulajini on uinti, olen toiminut myös uinninvalvojan sijaisena.

Veikko%20(2)%20-%20Veikko%20Kyll%C3%B6nen-me.jpg

Miksi olet ehdokkaana?
Olen aina seurannut yhteiskunnallisia asioita. Työssäoloaikana ei ollut mahdollista osallistua sitoviin asioihin jaksotyön takia.
Nyt eläkkeellä on aikaa ja haluan vaikuttaa kotikuntani asioihin. Somekirjoituksia seuratessa ja kuntalaisten kanssa keskusteluissa on tullut selväksi että valtuustoon halutaan uusia henkilöitä. Niinpä rohkeasti mukaan…


Mihin asioihin haluat vaikuttaa?
Harrastukset ovat tärkeitä kaikenikäisille. Haluan vaikuttaa kuntalaisten harrastustoiminnan mahdollistamiseen.
Tukemalla seuroja voimme olla mukana takaamassa harrastuksia kaikille. Maksuttomia kokoontumispaikkoja harrasteryhmille.
Yrittäjyys on kunnan tärkein voimavara. Haluan että olemme yrittäjämyönteinen ja yrittäjäneuvontaa antava kunta.


Miksi Avoin Sysmä?:
En ole sitoutunut poliittisiin puolueisiin. Avoin Sysmä-ryhmän periaatteisiin tutustuessani tunsin sen omakseni.
Teemme kuntapolitiikkaa - ei omista vaan Sysmän edun lähtökohdista. Me ajattelemme, että politiikka on yhteisten asioiden hoitamista yhteistyöllä. Voimme olla samaa mieltä kaikkien niiden tahojen kanssa , jotka ajattelevat ja toimivat sysmäläisten edun mukaisesti.


Lisätietoja minusta:
https://fb.me/kylvei