Nette Rimpioja

"Nuorta voimaa, tuoreita ideoita ja ra­ken­ta­vaa kes­kus­te­lua"

Nimi: Nette Rimpioja

Ikä: 18

Koulutus/ammatti:
opiskelija Sysmän lukiossa,
Nuva Ry 1. varapuheenjohtaja

Perhe:
Äiti, Isä, kaksi nuorempaa siskoa, sekä kaksi kissaa

Harrastukset:
Järjestötoiminta niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti, nuorten asiohin vaikuttaminen, sekä monipuolinen liikkuminen

Nimet%C3%B6n%20suunn.malli%20(3)-me.png

Miksi olet ehdokkaana?

Olen vaikuttanut viimeiset neljä vuotta Sysmän nuorisovaltuustossa ja yhteisten asioiden hoitaminen kiinnostaa minua. Haluan nähdä kotikuntani elinvoimasena myös opiskeluvuosieni jälkeen ja olen valmis tekemään sen tavoitteen eteen töitä. Sysmän kuntapolitiikka tarvitsee rakentavaa keskustelua ja uusia tuoreita ideoita, ei henkilökohtaisen edun tavoittelua.


Mihin asioihin haluat vaikuttaa?

Oman lukion tulevana ylioppilaana haluan tuoda esiin vahvemmin paikallisen sivistyksen merkitystä Sysmässä ja kehittää sen markkinointia. Kuntalaisten ja eritoten nuorten osallistaminen vahvemmin päätöksentekoon on päätavoitteeni avoimuuden ohella. Haluan, että tuleva valtuusto tekee konkreettisia päätöksiä Sysmän tulevaisuuden puolesta ja täten yhteistyötä tulee parantaa kaikkien osapuolten välillä.


Miksi Avoin Sysmä?

Kun Lilli kysyi minua viime syksynä ehdokkaaksi, oli se kuin suoraan syöttö lapaan vaikuttamisesta kiinnostuneelle nuorelle, jolla ei vielä poliittista kotia puolueista ole löytynyt.


Avoin Sysmä tarjoaa vaihtoehdon inhimillisemmän kuntapolitiikan tekemiselle ja uskon porukkaamme vahvasti. Yhteistyötä ja avoimuutta tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan!


Pidän myöskin itseni haastamisesta ja uusista projekteista. Avoimen Sysmän somesisällön, kuntavaaliohjelman ja nettisivujen rakentaminen ja ylläpito ovat olleet mieluisia puuhia ja olen oppinut projektista tähän mennessä paljon uutta! Ota sivu seurantaan, tykkää ja äänestä - se on paras kiitos tähän tästä hommasta.


Lisätietoa: https://bit.ly/nettevaltuustoon