Hannu Juhola

"Et­si­tään­kö sovussa ratkaisut?"

Nimi: Hannu Juhola

Ikä: 65

Koulutus/ammatti:
Toiminnanjohtaja Sysmän Palvelutalolla

Perhe:
Puoliso, kolme lasta puolisoineen, kaksi lapsenlasta sekä suomenlapinkoira Ässä

Harrastukset:
Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kalastus, sienestys, ruoanlaitto, Ässät (jääkiekko ja koira)

Hannu%20Juhola%20-%20Minna%20Veistil%C3%A4-me.jpg

Miksi olet ehdokkaana?
Haluan olla tuomassa esille niiden ihmisten ääntä, jotka eivät helposti itse kykene vaikuttamaan päätöksentekoon. Vanhukset ja sotiemme veteraanit perheineen ovat minulle tärkeitä. Toivon voivani edistää rehellisyyttä ja avoimuutta kuntapolitiikassa.


Mihin asioihin haluat vaikuttaa?
Haluan vaikuttaa siihen, että meillä Sysmässä päätöksenteko olisi avointa ja rehellistä. Päätökset olisi hyvä valmistella yhdessä, asioista keskustellen ja eri vaihtoehtoja tutkien. On tärkeää, että kaikki ymmärtävät, mistä ollaan päättämässä, ja että kaikki kuntalaiset myös voivat vaikuttaa päätöksentekoon itselleen tärkeistä asioista. Suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti yhdessä työskennellen saadaan aikaan parempaa tulevaisuutta.


Miksi Avoin Sysmä?:
Avoin Sysmä on perustettu kokoamaan yhteen ihmisiä, jotka haluavat toimia Sysmän hyväksi ilman puoluepoliittisten tai henkilökohtaisten etujen tavoittelua. Avoimessa Sysmässä me kaikki voimme ajatella itte, keskustella asioista toistemme mielipiteitä kunnioittaen, ja pyrkiä löytämään parhaita mahdollisia ratkaisuja. Meillä ei ole ryhmäkuria, mutta sitäkin enemmän ryhmän tukea.