Daisi Loopere

"Nuori tai vanha Sydän on tärkein"

daisi-me.jpg

Miksi olet ehdokkaana?

Haluan vaikuttaa Sysmän kunnan asioihin ja päätöksentekoon. Tuon omaa nuorta ja positiivista näkemystä asioihin. Haluan pitää huolen siitä, että täällä on hyvä ihmisten asua ja olla.


Mihin asioihin haluat vaikuttaa?

Lapsiperheet ja vanhusten hyvinvointi ovat minulle tärkeää. Haluan tuoda uusia näkemyksiä ja saada tästä kylästämme vieläkin parempi paikka tulevaisuudessa.

On tärkeää, että nuoret saavat harrastaa ja heille olisi sitä toimintaa. Koulukiusaaminen pitää saada kuriin, sitä on kestänyt ihan liian pitkään. Vanhuksille on puolestaan taas tärkeetä yhdessä tekeminen ja oleminen. On tärkeää, että päätösten tekoon otetaan huomioon kuntalaisten mielipiteitä ja niiden myötä tehdään hyviä positiivisia päätöksiä. Itse muutama vuosi sitten tänne muuttaneena olen sitä mieltä että, tänne muuttamisesta pitäisi tehdä helpompaa.


Miksi Avoin Sysmä?

Avoin Sysmä ei ole poliittinen puolue, mikä on minulle ja varmasti monille muillekin se juttu. Me itse ryhmänä olemme kuntalaisten ja kunnan puolella ja tehdään yhteistyöllä ja kuntalaisia kuunnellen päätöksiä.